46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet alapján a koronavírusos megbetegedések kapcsán az alábbi intézkedésekről tájékoztatom Önöket:
 
2020. március 17. napjától a Bátonyterenye Városi Szociális és Gyermekjóléti Központban az ügyfelek személyes fogadása szünetel, telefonos egyeztetés után SÜRGŐS esetekre, illetve KRÍZISHELYZETEKRE korlátozódik.
 
Az Operatív Törzs ajánlása szerint életbe lépett az a gyakorlat, miszerint az ellátásokat, szolgáltatásokat a szükséges minimumra csökkentjük. Igyekszünk mindenkit a kapacitásunk szerint ellátni.
 
A család/hozzátartozók segítségének hiányában a szolgáltatásaink iránti igénybevételi szándékukat, illetve az egyéb felmerülő kérdéseiket telefonon (06-20/360-9947) vagy elektronikus úton (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szíveskedjenek benyújtani.
 
Az egyeztetést követően a rászorulók részére elsősorban a bevásárlásra és gyógyszerkiváltásra, illetve az alapvető létszükségletek kielégítésére korlátozódik a segítségnyújtás.
A családsegítők és esetmenedzserek által végzett családlátogatások szünetelnek, kivéve a krízishelyzeteket. 
A nappali ellátást biztosító intézmények határozatlan ideig zárva tartanak.
 
Megértésüket köszönjük!
 
Tóth Józsefné (Molnár Andrea)
Intézményvezető
Bátonyterenye Városi Szociális és Gyermekjóléti Központ
3070 Bátonyterenye Molnár S. út 1-3.
Tel: 06/32-418-171

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com