KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓK

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V.8.) Korm.rendelet alapján beérkező bejelentések fogadására hivatalunknál a bejelentes@batonyterenye.hu e-mail cím áll rendelkezésükre.

A Korm. rendelet teljes szövegét az alábbi linken találják meg:

http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=219401.382772

Az elmúlt hetekben már többször is írtunk a bátonyterenyei Varga Dániel Bencéről, aki zsinórban több biciklis versenyen is győzelmet aratott. A Salgótarjáni HKE tagja legutóbb-január 4-én- egy etyeki megmérettetésre nevezett be, melyet szintén megnyert. Első lett saját kategóriájában (u15), és összetettben is a legjobbnak bizonyult.

-Igazi cyclocross pálya volt, mely nagyon csúszott, és körülbelül öt centiméteres hó is volt, viharos szél kíséretében - kezdte Varga Dániel Bence. Majd úgy folytatta: ennek ellenére jól éreztem magam, és mint minden győzelmemnek ennek is nagyon örülök.

A bátonyi bringás kiváló teljesítményéért az etyeki versenyen érmet, és tárgyjutalmakat(hegyibringa kulacs,Dechatlonos aláöltözet, kerámia tányér, melyet Antal Gergely készített) vehetett át.

 

Projektek

Archívum

Eseménynaptár

loader

 

 

 

 
 

 

Közvilágítási hibabejelentő

Bátonyterenye Város

Közvilágítási hibabejelentés:

Telefonszám: +36 80-980-071

(éjjel-nappal hívható - üzenetrögzítő)

 

e-mail cím: hibabejelentes@grep.lighting

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com